Afbeelding

Brix CRM Crossloop

Algemeen

NIJVERDAL - Afgelopen zaterdag werd de derde editie van de Brix CRM Crossloop gehouden. Danny Koppelmann won de 5 kilometer en Henk Smalbrugge won de 10 kilometer van deze uitdagende loop.

Deze loop is onderdeel van Het SNS Bank crosscircuit, de crosscompetitie van het Oosten waarbij in totaal 5 wedstrijden kunnen worden gelopen (Rijssen, Nijverdal, Holten, Vriezenveen en Goor). Inschrijving voor dit crosscircuit kan nog tot 9 december 2017 via de website www.hetcrosscircuit.nl

10 kilometer
Als eerste werd gestart met de 10km; het startschot werd gegeven door Johan Brinks van AV Rijssen. Leon Sanderman nam direct de leiding, maar na de 1 e doorkomst kwam Marco Muller als eerste, voor Henk Smalbrugge. Henk Smalbrugge ging er uiteindelijk met de winst vandoor. Zijn eindtijd was 36:13. De rest van de uitslagen zijn als volgt: Mannen40+: Henk Smalbrugge uit Hasselt. Mannen 50+:Eric Borg. Mannen 60+: Dick Ramerman. Vrouwen: Sabine Wassink uit Rijssen.

Jongste deelnemers
Hierna werd gestart met de 2,5km voor jongens en meisjes t/m 16 jaar. De uitslagen hiervan zijn als volgt: Jongens: Pim Bakker uit Rijssen. Meisjes:Tessa Meesters uit Nijverdal. Om 14.30 uur werd gestart met de 1,5km voor jongens en meisjes t/m 9 jaar. De uitslagen zijn als volgt: jongens: Luuk Lassche uit Rijssen. Meisjes; Dianthe Scherphof uit Goor. Om 14.45 uur werd gestart met de 1,5km voor jongens en meisjes t!m 12 jaar. De uitslagen zijn als volgt: Jongens: Wouter Seppenwoolde uit Rijssen. Meisjes: Esmee Mulder uit Nijverdal.

5 kilometer
Hierna was de 5 km aan de beurt. Nadat het startschort was gegeven door Johan Brinks (AV Rijssen), ging Danny Koppelman als 1 e het bos in. Bij de doorkomst op de baan lag hij nog aan kop gevolgd door Arne te Nijenhuis. De uitslagen zijn als volgt: Mannen: Danny Koppelman uit Hoge Hexel. Mannen 40+: Jan Paalman uit Rijssen. Mannen 50+: Ab Reurslag. Mannen 60+: Jaap Vlaming. Vrouwen: Ellen van der Kolk. Vrouwen 35+: Stella van de Velden. Vrouwen 50+: Karla Blom. De organisatie mocht zich verheugen in een grote opkomst. In totaal deden bijna 560 atleten mee aan deze crossloop. Kijk voor verdere uitslagen, foto´s en de tussenstand op www.avrijssen.nl of www.hetcrosscircuit.nl

Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 25 minuten geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 4 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 18 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 23 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' gisteren
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 16 mei, 08:00