Afbeelding

Excelsior '31 wint

Algemeen

RIJSSEN - De zaalvoetballers van Excelsior'31 boekten vrijdagavond wederom een winstpartij in de topklasse. In het thuisduel tegen Walk Inn Boys uit Nijkerk won het met 5-2.

Concurrent ZVV Ede liet punten liggen, waardoor de Rijssenaren samen met IFC Zwolle (dat ook won) gaan uitmaken wie de eerste periodetitel gaat pakken. Walk Inn Boys staat bekend als een taaie en stugge tegenstander waar Excelsior'31 het altijd lastig tegen heeft. Hoewel de bezoekers een aantal spelers moesten missen, had de vrijwel gehele fitte selectie van oefenmeester Ichtus Rahanra geen zorgeloze avond. Excelsior'31 was duidelijk de betere ploeg en creëerde veel kansen, maar gaf tot vijf minuten voor tijd de bezoekers nog hoop op een punt. Na een ruststand van 3-1 liep het in de slotfase van de wedstrijd uit naar een 5-2 overwinning. Met nog één speelronde te gaan in de eerste periode heeft Excelsior'31 twee punten voorsprong op IFC Zwolle. Aankomende week staat deze laatste speelronde op het programma. IFC Zwolle neemt het maandag op tegen ZVV Twente.

Verplaatst
Excelsior'31 zou het aanvankelijk vrijdag 8 december opnemen tegen Sporting Harderwijk, maar door ingelaste bekerverplichtingen bij Harderwijk, is het duel verplaatst naar vrijdag 22 december. De eerstvolgende wedstrijd voor de Rijssenaren is overigens vrijdag 15 december. Dan speelt het in Arnhem tegen Sportclub Olympic. Doelpunten Excelsior'31: Tom Kamphuis (3), Jan Borghuis, Rik Harbers. Wedstrijdselectie Excelsior'31: Marien Baan, Jan Borghuis, Gert-Jan Schultink, Tom Kamphuis, Arnoud Baan, Henk Lankamp, Maarten Postma, Sander Kwintenberg, Rik Harbers.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 4 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 6 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 12 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 14 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 16 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25