Afbeelding

"Koude neuzen wandeling" in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Ga mee naar buiten een koude neus te halen! Het is heerlijk om juist in de winter een frisse neus te halen. Wandel mee met een natuurgids en geniet van de winter op de Sallandse heuvelrug en ontdek dat er echt nog heel veel te zien en te beleven is in de winterse natuur.

Zondag 10 december kunt u meewandelen met een natuurgids. De wandeling start om 14.00 uur bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer aan de Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal. Kosten voor de wandeling zijn €7,50 per persoon. Vanuit het BuitenCentrum maakt u een wandeling door de stille bossen en geniet u van de prachtige vergezichten over de heuvels. De Sallandse heuvelrug biedt u bergen aan natuur. Een prachtige wandeling voor het hele gezin. Ga mee op ontdekkingstocht door het winterse bos. Voel de kou op uw gezicht en de wind door de haren. Aanmelden via de website: .staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/sallandse-heuvelrug/activiteiten

Na de wandeling krijgt u een kop koffie, thee of warme chocolademelk naar keuze én iets lekkers in het restaurant BuitenGewoon Lekker. Zo kan de koude neus weer heerlijk opwarmen bij de open haard. Informatie: BuitenCentrum aan de balie of telefonisch 0548-612711 Kijk ook op www.np-desallandseheuvelrug.nl

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 2 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 3 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 10 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 12 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 14 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25