Afbeelding

Steigerhouten Meubelen

Algemeen

BOEKELO - Handgemaakte houten meubelen voor binnen buiten, tegen een gunstige prijs én met een goede kwaliteit. Het klinkt haast te mooi, maar dit is wel de insteek van Steigerhouten Meubelen Boekelo.

Dit bedrijf is opgericht in 2012 en specialiseert in de online verkoop van steigerhouten meubelen voor binnen en buitenshuis via de website www.steigerhouten-meubels-kopen.nl. Daarnaast leveren zij een breed assortiment accessoires om uw inrichting helemaal af te maken. Steigerhout is doorgaans gewoon vurenhout, maar het dankt deze benaming aan het feit dat er vaak planken voor steigers van gemaakt worden. Dit hout heeft diverse voordelen. Het is een relatief zachte houtsoort die goed te bewerken is en geschikt voor vele toepassingen. Behandeld of onbehandeld, de meubelen leveren jarenlang plezier op. Steigerhouten meubelen wonnen de afgelopen jaren fors aan populariteit voor meubelen. De wat grovere, industriële look is weer helemaal populair.

Duurzaam
Het hout is ook inherent al een zeer duurzame keuze. Zo worden de gebruikte bossen duurzaam aangeplant na kap en er is zeer veel hout beschikbaar. Na levering blijft het hout eerst een tijdje drogen in de werkplaats, waarna het veelzijdige team van bouwers er mee aan de slag gaat.

Maatwerk
Naast meubelen op standaardmaat is er ook maatwerk mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer u een tafel nodig hebt voor een specifieke plek of een specifieke wens hebt qua afwerking en design. Niets is te gek; uw wens is hun plezier. Alle meubelen worden gemonteerd geleverd door heel Nederland. Deze zijn dan altijd goed geschuurd en de schroeven zijn altijd uit het zicht verwerkt.

Buiten koken
Een groeiende specialiteit zijn de buitenkeukens. Wie een stap verder wil gaan dan alleen barbecuen in de zomer kan een buitenkeuken nemen, voorzien van bijvoorbeeld Boretti of Grandhall apparatuur; hoogwaardige apparaten voor veel kookplezier. Bekijk en bestel het uitgebreide assortiment op www.steigerhouten-meubels-kopen.nl. Zij bezorgen uw meubelen gratis vanaf 300 euro. Op afspraak is het ook mogelijk om de werkplaats te bezichtigen zodat u een beter inzicht krijgt in uw aankoop. Gebruik kortingscode hartvan10 voor 10% korting op het gehele assortiment; een mooie actie dus zeker even de moeite waard om op de website te kijken.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 5 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 6 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 7 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 11 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 13 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 16 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 17 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 24 apr, 19:49