Afbeelding

Win kaarten voor het Circusfestival!

Algemeen

ENSCHEDE - In Enschede wordt van 22 tot en met 29 december weer het jaarlijkse Internationaal Circusfestival gehouden! En: u kunt er bij zijn. Wij geven namelijk tien sets van twee kaarten weg aan onze lezers.

Dit jaar is de 22-ste editie van dit festival. Maar liefst vijftien circusacts uit de hele wereld komen naar Enschede om hun acts te presenteren. Hiermee maken zij ook kans op de felbegeerde prijs voor de 'Gouden Circusartiest. Het Internationaal Circusfestival wordt gehouden in de verwarmde evenementenhal van Expo Twente bij het Twente Stadion, waardoor het weer absoluut geen spelbreker kan zijn voor dit mooie evenement.

De acts
De acts zijn dit jaar erg divers. Zo zorgt de beroemde Deense clown Bonbon voor veel hilariteit; hij maakte ook al veel indruk bij het beroemde Circusfestival van Monaco. De steilewand-coureurs De Diorios verzorgen een spectaculaire show met vijf motoren waarbij ze in een krappe ijzeren bol door elkaar rijden. Verder staan ook de Cloudswing en Washington Trapeze acts garant voor adembenemende capriolen. De Russische Novruzov broers zijn voor het eerst in Nederland met hun humoristische act. Er zijn ook dierenacts, waaronder het Duitse duo Maaike en Jurgen die met geiten, kippen, honden en andere boerderijdieren optreden. Een circusorkest onder leiding van Gordon Livesey zorgt voor de sfeer tussen de acts.

Koop of win kaarten
Wilt u al vast kaarten reserveren voor het circusfestival? Kijk op www.circusfestival.com of bel met 06 - 22 03 29 87. Wij geven tien sets van twee kaarten weg voor de premiere op zaterdag 23 december om 16.15 uur. Beantwoord hiervoor de volgende vraag: uit wel land komt de beroemde act De Diorios? Stuur uw antwoord voor woensdag 13 december naar: prijsvraag@dwfmediamakers.nl Kijk ook op: www.facebook.com/internationaalcircusfestival/

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 9 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 11 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 17 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 21 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25