Afbeelding

Duurzaam verwarmen met Uwkachel.nl

Algemeen

VRIEZENVEEN - Nu de winter definitief doorzet en ook de buitentemperaturen weer dalen gaan we op zoek naar behaaglijkheid. Een traditionele houtkachel kan zorgen voor warmte en een aangename sfeer, maar er zijn ook nog vele andere innovaties op dit vlak.

Uwkachel.nl is specialist in de levering en plaatsing van diverse soorten kachels en haarden. Zij hebben een showroom aan het Westeinde 231 A in Vriezenveen, waar zo'n 170 kachels en haarden te zien zijn, een groot deel ook brandend. Zeker bij gashaarden is het namelijk goed om te zien hoe de bediening werkt en welke mogelijkheden er zijn om een haard in te bouwen of in te passen in uw interieur.

Breed assortiment
Uwkachel.nl levert een breed assortiment kachels en haarden, uiteenlopend van de traditionele inbouw-haard op basis van een houtkachel, de inbouw- en vrijstaande gashaarden tot de zeer populaire pelletkachels en biobranders. Zo zijn de pelletkachels erg aantrekkelijk, omdat deze gestookt worden met duurzaam geproduceerde houtpellets, waardoor zij een zeer schone verbranding opleveren. Ook de biobrander is een aantrekkelijke optie; hiermee kunt u gebruik maken van bio-ethanol. Het grote voordeel van een biobrander is dat u kunt verwarmen zónder dat een rokkanaal nodig is. Zo kunt u de biobrander zelfs inbouwen in een tafel, roomdivider of ander object, met een geheel vrijstaande vlam. In de showroom kunt u ook de vele opties voor installatie en afwerking bekijken om inspiratie op te doen.

Aansluiting op CV
Een andere populaire trend is het aansluiten van de hout- en pelletkachel op de centrale verwarming. Dit wordt uitgevoerd door een nevenonderneming van Uwkachel, namelijk Holland installatie Techniek. Steeds meer woningen worden zonder gasaansluiting gerealiseerd en een hout- of pelletkachel zorgt dan voor een duurzame verwarming van de CV. Kijk op www.uwkachel.nl. Bezoek de showroom aan het Westeinde 231 A in Vriezenveen. Bel voor informatie met: 0546-56 12 04.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 5 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 7 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 9 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 11 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 11 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 13 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 15 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45