Afbeelding

Kerstconcert Twentezangers

Algemeen

RIJSSEN - Hebt u het concert van de Twente Zangers al genoteerd in uw agenda Op Tweede Kerstdag zullen de Twente Zangers in het Parkgebouw in Rijssen hun Kerstconcert geven.

Traditiegetrouw vindt het grootse kerstconcert plaats in de grote zaal van Parkgebouw te Rijssen. Hoewel er al veel kaarten voor dit concert verkocht zijn, zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Sfeervol
Het beloofd een mooi concert te worden; de Twente Zangers staan er om bekend het podium prachtig aan te kleden en zo een mooie sfeer te creëren. Ook dit jaar zullen de traditionele kerstliederen, maar ook zeker nieuwe kerstliederen te beluisteren zijn. Pianist Gezinus Veldman zal net als andere jaren verschillende muziekstukken begeleiden. Dit jaar zal ook panfluitiste Carina Bossenbroek een bijdrage leveren.

Professioneel koor
Bijzonder aan dit concert is het gastoptreden van Credo Kiev Koor onder leiding van dirigent Boghdan Plish. Dit professionele koor staat bekend om haar zuivere koorklank en het enorme muzikale bereik van de verschillende zangers en zangeressen. Het koor ontvangt lovende kritieke van zowel nationale als internationale media en zeer enthousiaste reacties van het publiek.

Uniek
Dit concert is uniek in zijn soort. Verschillende muziekgenres en instrumenten, muziekstukken van verschillende componisten uit het verre verleden maar ook uit de recente geschiedenis zullen de revue passeren.

Bestel snel
Wees getuige van deze onvergetelijke avond en geniet van de warme klanken in de prachtige zaal van het Parkgebouw in Rijssen. Zo sluit u de kerstdagen muzikaal af. Het aantal resterende kaarten voor dit concert is beperkt. Bestel dus nu nog uw kaarten op www.parkgebouw.nl. Aanvang: 18:00 uur.

Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 1 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 4 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 5 uur geleden
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 18 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 19 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S 23 uur geleden
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 2 mei, 11:23
Afbeelding
Groei en Bloei Salland houdt Lentefair 2 mei, 09:17