Afbeelding

Open Dag bij Judith Toeters huidtherapie

Algemeen

RIJSSEN - Benieuwd naar wat een huidtherapeut voor je kan betekenen? Zaterdag 20 januari is het Open Dag bij huidtherapie Judith Toeters. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er demonstraties en kun je bij de huidtherapeuten terecht met je vragen.

Judith Toeters is huid- en oedeemtherapeut en heeft haar praktijk in het Medisch Centrum Rijssen. Voor een groot aantal huidaandoeningen en therapieën kun je bij haar terecht. Samen met haar collega's Debby Lorkeers en Lotte Staals helpt ze dagelijks mensen die last hebben van allerlei huidaandoeningen. Voorbeelden zijn couperose, brandwondlittekens, overbeharing, acne, pigmentaandoeningen en oedeem. Aandoeningen waar je vanaf wilt of die je minder zichtbaar wilt maken omdat je er last van hebt. Maar ook voor permanente make-up voor je wenkbrauwen en eyeliners kun je een afspraak maken. Hoe gaat een huidtherapeut te werk? Kunnen Judith, Debby en Lotte iets voor je betekenen? Heb je specifieke vragen over een huidprobleem? Tijdens de Open Dag op zaterdag 20 januari kun je de hele dag tussen 10.00 en 16.00 uur binnenlopen. Er zijn diverse demonstraties en je kunt tijdens deze dag terecht voor een kort en vrijblijvend gesprek met één van de huidtherapeuten. De afspraak kun je maken tijdens de Open Dag zelf. Een mooi moment om kennis te maken met de huidtherapeuten én om een eerste indruk te krijgen wat zij voor jou kunnen doen.

Demonstraties
Tussen 10.30 uur en 16.00 uur zijn er demonstraties waar je vrijblijvend bij kan zijn.

10.30 uur – Permanente make-up behandeling?.Dunne of onregelmatige wenkbrauwen, bleke wimpers of geen zin om iedere ochtend make-up op te brengen? Met permanente make-up heb je altijd een verzorgde uitstraling. Er wordt goed gekeken naar de vorm van je gezicht om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk ogend te maken.

12.00 uur – Manuele lymfdrainage en medical taping?Als je last hebt van vochtophoping, ofwel oedeem, dan kan manuele lymfdrainage uitkomst bieden. Medical taping en bewegingsoefeningen kunnen we heel goed het vocht verminderen en de pijn en mogelijke bewegingsbeperkingen worden een stuk minder.

13.30 uur – Microdermabrasie en chemische peeling?Kan je huid een oppepper gebruiken? Wellicht is microdermabrasie iets voor je. Hierbij worden middels een peeling dode en oude huidcellen verwijderd. Het resultaat is een mooiere, gladdere en frissere uitstraling. Zeer geschikt als je bijvoorbeeld fijne lijntjes, pigmentvlekken, verstopte poriën of een droge huid hebt.

15.00 uur – Dermapen voor huidverbetering en littekens?Dermapen is nieuwste techniek op het gebied van micro needling. De behandeling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. Onder meer zeer geschikt tegen acne, fijne lijntjes en littekens.

Kom ook
De Open Dag is zaterdag 20 januari tussen 10.00 en 16.00 uur. Locatie is het Medisch Centrum in Rijssen aan de Wijnand Zeeuwstraat 26.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11