Afbeelding
Foto: Gerrit Dannenberg

Arjen vraagt Alieke ten huwelijk per helikopter

Algemeen

RIJSSEN-BARNEVELD - Arjen ten Hove heeft zijn aanstaande bruid Alieke van Huigenbosch wel op een zeer bijzondere wijze ten huwelijk gevraagd.

Zaterdagmiddag was het zo ver. Arjen stelde Alieke voor om samen een helikoptervlucht te maken. Via Arjens oom Adrie ten Hove, piano-importeur in Barneveld, werd contact gelegd met de firma Heliflight in Kootwijkerbroek. Daar werd een vlucht geboekt voor afgelopen zaterdagmiddag.

Hartenkreet
De helikopter met daarin Arjen en zijn aanstaande bruid zette koers naar de Valkseweg in Barneveld naar de woning van oom Adrie en tante Gerdien. Omdat in dat buitengebied voldoende ruimte is, zou daar een tussenlanding worden gemaakt. Vanuit de lucht zag Alieke in het weiland in enorme letters staan: "Alieke, wil je met me trouwen." En ja, een hartenkreet die op zo spectaculaire wijze wordt gedaan, kan natuurlijk niet geweigerd worden. Voordat de vlucht werd voortgezet, werd even een klein feestje gebouwd in de tuin van oom Adrie en tante Gerdien.

No-nonsense
De achtergrond van deze ongewone ten huwelijkvraging is dat Arjen een no-nonsense elektricien is die niet veel op heeft met allerlei toeters en bellen rond zijn aanstaande huwelijk begin september. Alieke daarentegen vond het altijd een bijzonder romantische gedachte om officieel ten huwelijk te worden gevraagd. En omdat Arjen zijn aanstaande bruid niet wilde teleurstellen, sloeg hij aan het denken. Als het dan toch moest, dan in elk geval op een bijzondere manier. Daarbij riep hij de hulp in van zijn immer fantasierijke oom, wat uitliep op de huwelijksaanzoek per helikopter.

Geschikt
De firma Heliflight verzorgt overigens al jaren commerciële helikoptervluchten vanaf verschillende plekken vooral in Midden-Nederland. Heliflight wil de activiteiten nu ook uitbreiden naar het oosten van het land. Uitdaging daarbij is dat een geschikte plaats moet worden gevonden waar voldoende ruimte is voor de heli's om te kunnen landen en opstijgen.

Rijssen
Intussen is die geschikte landingsplaats gevonden in het open gebied tussen Holten en Rijssen aan de Scheper. Daar ligt een perceel dat genoeg ruimte biedt voor het aan- en afvliegen van helikopters.

Vips
Heliflight verzorgt al ruim 15 jaar helikoptervluchten voor VIPS en ondernemers die zich graag snel en comfortabel willen verplaatsen van A naar B, maar ook rondvluchten op hoogtijdagen en trouwververvoer. Heliflight zet de helikopters ook in voor het maken van foto's en films. Maar ook voor spectaculaire relatie-events. Daarbij wordt met ondernemers meegedacht over een totaal heli-marketingconcept.

Droppings
Beveiligingsvluchten zitten ook in het pakket van Heliflight, net als helikopterdroppings voor ondernemers die iets speciaals zoeken voor hun personeel. Binnenkort wordt contact gezocht met het nieuwe Oost-Nederlandse werkterrein.

Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 1 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 4 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 4 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 6 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 8 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 23 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter gisteren
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39