Afbeelding

Renate Voortman start nieuwe uitdaging met Bluess

Algemeen

NIJVERDAL - Nu de franchiseorganisatie Lake-Side failliet is, gaat oud-franchisenemer Renate Voortman door met haar eigen kledingzaak: Bluess. Donderdag 19 tot en met zaterdag 21 april zijn de feestelijke openingsdagen.

In het oude pand van Lake-Side, met een vergelijkbare collectie én met het bekende gezicht en enthousiasme van Renate. De nieuwe kledingzaak Bluess gaat verder waar Lake-Side, letterlijk, op hield. "Zeven jaar heb ik met veel plezier als franchisenemer de zaak gerund," vertelt Renate. ,"Het faillissement was dé kans om voor mijzelf te beginnen. Ik heb altijd zulke leuke klanten gehad, zonde om de deur dicht te doen. Voor klanten verandert er eigenlijk niet veel. Ik ben er nog met een leuk team en we hebben een ontzettend leuke kledingcollectie."

Bluess
Over de kleding straks meer, eerst de naam van Renates eigen zaak. Daar hoefde ze niet lang over na te denken. "Bluess is een knipoog naar de betaalbare denim die een belangrijk deel uitmaakt van het assortiment. Maar zeker ook naar mijn liefde voor bluesmuziek." Renate wil vooral de nadruk leggen op betaalbare jeans. De collectie omvat diverse bekende merken als Twinlife, Ichi, Sisterpointz, BlendShe en Sparkz. Maar ook liefhebbers van de authentieke merken als Lee, Petrol, Legend en Wrangler komen goed aan hun trekken bij Bluess.

Veel jeans deze zomer
Overigens is jeans helemaal hot deze zomer. Niet alleen broeken, maar ook leuke jeansrokjes en blouses gaan we deze zomer veel zien op straat. Wat ook helemaal hip is, is de culotte. Ofwel de broekrok maar dan in een modern jasje. Liever een sportieve pantalon? Ook goed, die kun je goed casual én voor netjes dragen. Waren de kleuren vorige zomer minimaal, deze zomer knalt het! Geel, groen, rood, het mag allemaal. Ook prints als bloemen, dierenprints en strepen zijn terug van weggeweest. En wat in de zomerkledingkast niet mag ontbreken, zijn jurkjes. Ook die heeft Renate in haar nieuwe collectie. "Bij Bluess hebben we hippe mode voor iedereen. Mode is niet meer leeftijdgebonden, het is maar net wat voor type je bent. Of je twintig of vijftig bent, een stoere jeans met gympen kan altijd. Onze damescollectie omschrijft zich het beste als vrouwelijk met een stoere en hippe twist. Als je je modieus wilt kleden, ben je bij ons zeker aan het juiste adres."

Drie feestdagen
De opening van haar eigen zaak laat Renate niet zomaar voorbij gaan. Dus zijn er maar liefst drie feestelijke dagen. Van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 april krijg je in ieder geval al 15 procent korting op de gehele collectie. Zaterdag is er een leuk springkussen voor de kids en kun je leuke prijzen winnen door mee te doen aan spijkerbroek hangen. En koop je iets, dan maak je met je kassabon ook nog kans op één van de zes mooie jeans die Bluess weggeeft.

Neem eens een kijkje in het jeanswalhalla van Renate. Je vindt Bluess aan de Willem-Alexanderstraat 24 in Nijverdal.

Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 2 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 4 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 5 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 17 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 20 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 22 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema gisteren
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 24 apr, 08:05