Afbeelding

Koffieconcert VocalTime in Fletcher Hotel Hellendoorn

Algemeen

HELLENDOORN - Het is weer lente. Het jonge groen schiet tevoorschijn en de vogels fluiten dat het een lust is. VocalTime sluit zich daar graag bij aan met een sfeervol en vrolijk koffieconcert op zondag 22 april in de mooie lichte serrezaal van het FletcherHotel in Hellendoorn.

VocalTime is een enthousiaste groep die begin vorig jaar in Hellendoorn is opgericht en meerstemmige arrangementen van bekende nummers uit de popmuziek zingt.

Herkenbare sound
Het repertoire loopt van de 'A' van 'Angels' (Robbie Williams) tot en met de 'Z' van 'Zo puur kan liefde zijn' (Paul de leeuw, Adèle). De acht stemmen vormen, samen met de veelal eigen gemaakte muziek, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel. VocalTime heeft hiermee in korte tijd een eigen herkenbare sound weten te creëren.

Mix van oud en nieuw
Afgelopen december heeft de groep op diverse plaatsen in de omgeving grote indruk gemaakt met een heerlijke mix van oudere en nieuwere Kerstsongs. Ook was Vocaltime van de partij op de Palmpasenmarkt in Hellendoorn. Nu is het poprepertoire aan de beurt. Van 11:30 tot 13:30 worden in een sfeervol decor nummers als: 'Orinoco flow' van Enya, 'I don't know why' van Norah Jones, 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij, 'Close to you' van de Carpenters en nog 14 andere hits uit de rijke historie van de popmuziek ten gehore gebracht.

De zaal is vanaf 10:30 open en de entree bedraagt €5,- inclusief een lekker kopje koffie of thee. Kom die dag genieten van de lente in zijn pure muzikale vorm!

Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 16 minuten geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 12 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 14 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 16 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 18 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 18 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 20 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 22 uur geleden