Afbeelding

Dames Ravijn uitgeschakeld

Algemeen

NIJVERDAL - De waterpolodames van Het Ravijn zijn al klaar met de competitie.

Het team van scheidend coach Hans van Zeeland, hij vertrekt na drie seizoenen wegens privé redenen bij Het Ravijn, werd zaterdag in Utrecht in de tweede wedstrijd van de kwartfinale play-offs na een 8-8 gelijke stand, door strafworpen met 4-2 uitgeschakeld. UZSC ging met een 12-10 overwinning door naar de halve finale van de play-offs om het landskampioenschap van Nederland. De wedstrijd werd volgens Van Zeeland vrijdagavond in eigen huis al verloren door een zeer slecht begin van de wedstrijd, waarin een 2-8 achterstand uiteindelijk eindigde in een 9-10 verlies voor de Nijverdallers. "We hebben het daar laten liggen en dat verklaart onze uitschakeling zaterdag in Utrecht, waar we een goede wedstrijd neer hebben gelegd"

Heren
De waterpolo heren van Het Ravijn wisten zaterdag in Bilthoven degradatiekandidaat en hekkensluiter BZC Brandenburg met 11-13 te verslaan. Zondagmiddag was kampioenskandidaat UZSC in Nijverdal met 5-6 nipt te sterk voor de ploeg van eveneens scheidend coach Robert Múnckáscy. De Nijverdalse heren sluiten komende zaterdag 14 april de competitie af met een wedstrijd tegen het Amersfoortse Schoonderbeek AZ&PC. Daarna starten de play-offs ook voor het herenteam.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 12 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 14 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 16 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 18 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 18 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 20 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 22 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45