Afbeelding

Het Kantoor Nijverdal bestaat één jaar

Algemeen

NIJVERDAL - Het Kantoor is een inspirerende werkplek in hartje Nijverdal. In mei 2017 hebben 7 ondernemers hun intrek genomen in dit ondernemershuis aan de Maximastraat. Ondernemers die de zolderkamer of keukentafel zijn ontgroeid en die de voordelen zien van gezamenlijke huisvesting. Bijna een jaar later zijn er veel ondernemers bijgekomen. Inmiddels 18 ondernemers verdeeld over twee verdiepingen, werken elke dag hard om hun klanten goed te bedienen. Al deze ondernemers ervaren al vanaf het begin de voordelen van samenwerken. In Het Kantoor heeft iedere ondernemer een eigen, afsluitbare, werkruimte. Sommige ondernemers delen een kantoor. Men maakt gezamenlijk gebruik van vergaderruimte, keukens en sanitair.

Confetti Welzijn en Zorg ondersteunt de ondernemers bij de receptie, verzorgt thee en koffie, heerlijke lunches en verricht allerlei hand- en spandiensten. Omdat ze met z'n allen in hetzelfde pand zitten, hebben de ondernemers ook veel contact met elkaar. Dat is praktisch, want ze weten van elkaar wat ze doen en kunnen zo makkelijk relaties doorverwijzen of samen een klus aanpakken. Het is ook gezellig. Wie wil schuift rond lunchtijd aan in de 'kantine'. Zo leert men elkaar van een andere kant kennen. Van tijd tot tijd wordt er op vrijdagmiddag een borrel georganiseerd. Om iets te vieren, of gewoon, omdat ze er zin in hebben. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een interne verbouwing. Er zijn een aantal nieuwe kantoren gerealiseerd, het gehele kantoor is van nieuwe vloerbedekking voorzien en er is LED verlichting aangebracht.

Maak kennis
Benieuwd welke ondernemers zich in Het Kantoor bevinden? Kijk voor meer informatie op www.hetkantoornijverdal.nl, of op www.facebook.com/HetKantoorNijverdal. De komende weken lees je in Hart van Nijverdal telkens een verhaal van een ondernemer uit Het Kantoor.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 8 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 13 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 15 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 17 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53