Kozet Kouri
Kozet Kouri

Tips by Kozet: de threading techniek

Algemeen

RIJSSEN - Kozet Kouri startte haar beautysalon Beauty by Kozet eind vorig jaar. In haar salon biedt ze een ruim assortiment aan behandelingen aan. Van gezichtsbehandelingen tot permanente make-up, Kozet helpt graag het mooiste in u naar boven te halen. Deze keer: de threading techniek.

Wat is threading? Dat wil je zeker wel weten, want het zorgt voor wenkbrauwen die er flawless uitzien. Deze ontharingstechniek stamt uit het Midden-Oosten en Azië en zorgt hier al tijden lang voor mooie volle en strakke wenkbrauwen bij de vrouwen daar. In de westerse wereld wordt het inmiddels ook veel toegepast en ook Beauty by Kozet biedt ontharen doormiddel van deze techniek aan.

Precies en mild
Met twee dunne garen die in elkaar worden gedraaid, wordt over de huid gerold waardoor zelfs de kleinste haartjes op een precieze manier kunnen worden verwijderd. Hierdoor kunnen strakke lijnen worden gecreëerd. Bij dit epileren met draad wordt enkel gebruik gemaakt van een touwtje waardoor de huid zo min mogelijk wordt geïrriteerd. "Je haalt echt de haartjes tot en met de wortel weg, maar toch is de techniek veel minder schadelijk voor de huid dan wanneer je hars gebruikt. Het resultaat is strakker en de haartjes blijven langer weg dan bij andere methoden," vertelt Kozet.

Finishing touch
Bij het shapen van wenkbrauwen wordt er bij Beauty by Kozet eerst gekeken welke vorm het beste bij uw gezicht past. Vervolgens wordt de wenkbrauw in de juiste vorm gebracht. U kunt er voor kiezen de wenkbrauwen als finishing touch hierna ook nog te verven. Dit heeft als voordeel dat je ze wekenlang niet hoeft bij te werken tijdens je dagelijkse make-up routine. Ook kunnen de wenkbrauwen met henna worden geverfd, hierbij kan u kiezen uit diverse kleurnuances. Het voordeel van henna is dat de huid ook enigszins wordt mee gekleurd waardoor kale plekjes in de wenkbrauw verdwijnen. Wilt u meer informatie over threading en de werkwijze van Beauty by Kozet? U kunt dan bellen met Kozet op 06-12601333 of een mail sturen naar info@beautybykozet.nl. U vindt Beauty by Kozet aan de Esstraat in Rijssen. Of kijk op haar facebook pagina: www.facebook.com/beautybykozet/

Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 1 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 3 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 4 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 16 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 19 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 21 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema gisteren
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 24 apr, 08:05