Afbeelding

Helder-Loopbaanadvies bestaat 10 jaar!

Algemeen

HELLENDOORN - "Iedereen die graag hulp wil bij de volgende stap in zijn of haar loopbaan, of bij studiekeuze, help ik met verhelderende inzichten". Loopbaancoach Margreet Jonker uit Hellendoorn noemde haar bedrijf in 2008 daarom Helder-Loopbaanadvies.

Margreet is inmiddels tien jaar actief als loopbaancoach. Hiervoor werkte ze als opleidingsfunctionaris in de gezondheidszorg- en onderwijssector. In 2008 zette zij zelf een belangrijke stap in haar loopbaan. Ze startte haar eigen adviesbureau als NOLOC Erkend Loopbaanprofessional. 'Mijn kennis en levenservaring zet ik in voor mensen met vragen rond loopbaan- en studiekeuze. Ook help ik mensen met faalangst over drempels heen. Ik begin altijd met een gratis kennismakings/intake-gesprek. Mijn doel is dat mensen met een stevig gevoel van zelfvertrouwen bij mij de deur uitgaan en echt weten wat ze willen.

Gecoacht
In de afgelopen tien jaar heeft Margreet heel veel mensen gecoacht. Jonge en oudere, mannen en vrouwen, met en zonder werk, particulieren en medewerkers van bedrijven. Aan tafel, werkend in het bos, in gesprek en met creatieve oefeningen gaat ze aan de slag. Steeds opnieuw krijgt ze een nieuwe vraag om hulp. Via haar website maar ook via via wordt ze gevonden. 'Dat is zo verrassend', zegt Margreet, 'dat er telkens weer nieuwe mensen de weg naar mijn praktijk weten te vinden!' Een mooie ronde tafel, comfortabele stoelen, groene planten en bovenal een rustige sfeer. 'Maar er wordt hard gewerkt hoor!' Alleen op de eerste maandag van de maand is het om 12 uur niet rustig. De sirene staat pal tegenover ons huis!'

Meer informatie
Margreet zorgt door bijscholingen, zoals de Dag van de Coach en het jaarlijkse NOLOC congres, op de hoogte te zijn van het laatste nieuws op coachgebied. Vooral breinonderzoek vind ik heel interessant! Meer informatie over Margreet Jonker en Helder Loopbaanadvies vind je op www.helder-loopbaanadvies.nl.

Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 3 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 5 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 8 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 9 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 21 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 23 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk gisteren
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 24 apr, 11:51