Afbeelding

Budget Select Keukens: het bewijs dat een topkwaliteit keuken? Niet duur hoeft te zijn.

Algemeen

RIJSSEN – Waarom zou u tienduizend euro betalen voor een nieuwe keuken? Voor de helft of zelfs minder koopt u bij Budget Select Keukens aan de Nijverheidsstraat 42a een keuken van vergelijkbare kwaliteit, helemaal compleet. En dan krijgt u er ook nog eens vijf jaar garantie bij. Want ook als uw budget niet onbeperkt is, hoeft u met half werk geen genoegen te nemen. Waarom zou u…

"We zijn erin geslaagd om een selectie aan complete kwaliteitskeukens samen te stellen die betaalbaar is voor iedereen. Dat deze formule aansluit bij de wensen van de moderne consument staat vast. Basis voor dat succes is de overtuiging dat een kwaliteitskeuken niet altijd duur hoeft te zijn, aldus Herman van den Noort. Het gaat om de juiste afstemming van de keuken met de wensen van de klant. Dat betekent dat de klant precies krijgt wat hij nodig heeft, niet meer maar zeker ook niet minder."

5 jaar zorgeloze zekerheid
"Een nieuwe keuken is een investering voor jaren. Daarom verzorgen we alles tot in de puntjes. Als klanten willen, nemen we zelfs alle zorg uit handen dus ook de montage. Zelf plaatsen kan uiteraard ook, met de duidelijke montagehandleiding wordt dat een stuk makkelijker. En als er na plaatsing toch onverhoopt iets niet in orde is laten we mensen natuurlijk niet in de kou staan. Daarom krijgt iedere koper standaard 5 jaar garantie op de keuken."

Speciale Voorjaarsactie
Een nieuwe keuken is iets om erg naar uit te kijken, net als lange en warme zomeravonden buiten gezellig tafelen en bbq-en met vrienden en familie. Daarom krijg je nu bij aankoop van een nieuwe Budget Select keuken een professionele keramische BBQ cadeau. Zo kun je én in het zonnetje genieten van de mooie dagen én ook van je prachtige nieuwe keuken. Vraag in de showroom naar de actievoorwaarden.?

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 12 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17