Afbeelding

Trek klanten over de streep met goed verhaal

Algemeen

De straat op en met mensen in contact komen, dat is de rode draad in het leven van Leonie Smit (37). De Nijverdalse kreeg het vrijwilligerswerk met de paplepel ingegoten. Al meer dan twintig jaar zet ze zich in voor meerdere organisaties. Denk daarbij aan voetbalvereniging SVVN, stichting Bruisend Nijverdal en de werkgroep Sportverkiezing Hellendoorn. Daarnaast schreef ze zestien jaar lang vol enthousiasme en gedrevenheid voor weekbladen en online community's.

"Om alles te combineren, heb ik nu de stap genomen om voor mezelf te beginnen. LeoShare is een feit", vertelt Leonie. "Schrijven is voor mij dan ook meer dan het tikken van een artikel; het is ook luisteren, kijken en lezen. Mijn passie ligt in alles wat met schrijven, organisatie en vooral de mens te maken heeft. Deze passie wil ik nu in gaan zetten om bedrijven en organisaties te helpen. Wil jij je klanten over de streep trekken met een goed verhaal en een pakkende tekst? Geef mij een opdracht en ik vind de woorden. Denk aan webteksten, interviews, persberichten, (personeels)magazines, leaflets of brieven. Heb je te weinig tijd om zelf te schrijven of het kost je moeite om de juiste woorden te vinden? Schakel mij dan in."

Snap je niets van social media en wil je graag dat iemand meekijkt? Of kan ik je helpen met de communicatie en PR van een evenement? Geef me dan een belletje (06-10345628) of stuur een email: leoshare.pr@gmail.com.

Samenwerking
LeoShare gaat onder andere ook samenwerken met deze krant. Voor Hart van Nijverdal gaat Leonie wekelijks op zoek naar nieuws, mooie levensverhalen en bijzondere evenementen. Leonie: "Hiermee ga ik weer terug naar het begin. Na mijn opleiding Journalistiek heb ik namelijk jarenlang voor verschillende huis-aan-huiskranten in deze gemeente geschreven. In 2014 kwam hieraan een einde. Door de Facebook-community Leven in Nijverdal kwam ik in de wereld van online media terecht. Sociale media zijn booming en continu in ontwikkeling. Dit blijf ik nog steeds machtig interessant vinden. En natuurlijk blijf ik me hierin ook goed ontwikkelen."

Jouw verhaal in deze krant? Neem dan contact op via 06-10345628 of email: lezersnieuws@hartvannijverdal.com.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 8 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 9 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 11 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 11 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 11 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 15 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 16 uur geleden