Afbeelding

Ontvangt u de krant niet? Geef het door!

Algemeen

NIJVERDAL - Wekelijks valt deze krant bij u op de mat; een vertrouwde krant met het laatste nieuws, achtergronden en activiteiten. Wanneer u de krant echter niet ontvangt, horen wij dit graag van u.

Hoewel onze verspreiders en bezorgers de grootst mogelijke zorg dragen voor de aflevering van de krant gaat er wel eens iets mis. Wanneer u de krant niet ontvangt kunt u dit doorgeven via ons nieuwe platform, Spread-It. Op de website van deze krant - www.hartvannijverdal.com - treft u bovenaan in het menu het nieuwe kopje 'klachten'. Via dit formulier kunt u rechtstreeks aan de verspreider doorgeven wanneer u de krant niet ontvangt en op welk adres. Wij gebruiken deze informatie om de verspreiding nog verder te verbeteren. Na het indienen van een melding krijgt u per mail een ontvangstbevestiging. Zo weet u dat uw klacht ook echt in behandeling is.

Oplossing
Met deze nieuwe methode komen klachten sneller en rechtstreeks bij de verspreider terecht zodat deze nog sneller opgelost kunnen worden. Wij moedigen u daarom aan ook actief gebruik te maken van dit klachtenformulier. Immers, zonder klachten weten wij niet wanneer er iets mis gaat.

Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 2 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 4 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 5 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 6 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 8 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle gisteren
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter gisteren
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39