Afbeelding
Foto: de Welle

ZINiN Bibliotheek en De Welle starten met 'Toeslagenzitting'

Algemeen

NIJVERDAL - De ZINiN Bibliotheek start vanaf vrijdag 31 augustus, in samenwerking met De Welle, met de zogenaamde 'Toeslagenzitting', waar u terecht kunt als u vragen heeft over diverse soorten belastingtoeslagen.

Voorheen was dit het Inloopspreekuur Huur/Zorg Toeslag. Bij de Toeslagenzitting kunt u met vragen over alle soorten belastingtoeslagen terecht, niet alleen meer over huur en/of zorgtoeslag. 

Wanneer komt u in aanmerking voor toeslagen

Als u uw huur en/of zorg niet kunt betalen, heeft u dan recht op een toeslag? Weet u niet of u in aanmerking komt voor een kind gebonden budget of kinderopvangtoeslag? Of heeft u al een toeslag, gaat u ineens meer verdienen en weet u niet of u nog wel recht heeft op de toeslag? Met al deze of andere belastingvragen kunt u vanaf vrijdag 31 augustus terecht op de Toeslagenzitting. 

Data

De Toeslagenzitting wordt meestal iedere laatste vrijdag van de maand gehouden van 9.00 tot 9.30 uur in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal, in samenwerking met Stichting De Welle. U kunt hier met al uw vragen terecht ten aanzien van belastingtoeslagen. De reguliere Toeslagenzittingen in 2018 worden gehouden op:
Vrijdag 31 augustus
Vrijdag 28 september
Vrijdag 19 oktober
Vrijdag 23 november
Vrijdag 21 december

Afspraak maken

Voor het invullen van een aanvraag onder begeleiding van een deskundige moet een afspraak worden gemaakt bij Stichting De Welle (SDW), telefoonnummer 0548-638810. Hiervoor wordt een vergoeding van vijf euro gevraagd. Verdere vergoeding is afhankelijk van de hulpvraag.
 Voor aanvullende informatie kunt u terecht op www.zininbibliotheek.nl/agenda. 
 

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11