Afbeelding

Budget Select Keukens: topkwaliteit hoeft niet duur te zijn

Algemeen

RIJSSEN – Waarom zou u tienduizend euro betalen voor een nieuwe keuken? Voor de helft of zelfs minder koopt u bij Budget Select Keukens aan de Nijverheidsstraat 42a een keuken van vergelijkbare kwaliteit, helemaal compleet. En dan krijgt u er ook nog eens vijf jaar garantie bij. Want ook als uw budget niet onbeperkt is, hoeft u met half werk geen genoegen te nemen. Waarom zou u?

"We zijn erin geslaagd om een selectie aan complete kwaliteitskeukens samen te stellen die betaalbaar is voor iedereen. Dat deze formule aansluit bij de wensen van de moderne consument staat vast. Basis voor dat succes is de overtuiging dat een kwaliteitskeuken niet altijd duur hoeft te zijn", aldus Herman van den Noort. "Het gaat om de juiste afstemming van de keuken met de wensen van de klant. Dat betekent dat de klant precies krijgt wat hij nodig heeft, niet meer maar zeker ook niet minder."

5 jaar zorgeloze zekerheid
"Een nieuwe keuken is een investering voor jaren. Daarom verzorgen we alles tot in de puntjes. Als klanten willen, nemen we zelfs alle zorg uit handen dus ook de montage. Zelf plaatsen kan uiteraard ook, met de duidelijke montagehandleiding wordt dat een stuk makkelijker. En als er na plaatsing toch onverhoopt iets niet in orde is laten we mensen natuurlijk niet in de kou staan. Daarom krijgt iedere koper standaard 5 jaar garantie op de keuken."

Warme Herfstactie
Na een heerlijke zomer volgt vaak een strenge winter. En net nu iedereen gewend was aan de warmte, gaan we de kou weer tegemoet. Om ervoor te zorgen dat iedereen deze winter nog steeds kan genieten van een beetje extra warmte, krijg je bij de aankoop van een nieuwe keuken bij Budget Select Keukens nu tijdelijk een Selsiuz kokendwaterkraan cadeau. Vraag in de showroom naar de actievoorwaarden.

Kom langs
Budget Select Keukens is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 42a, Rijssen. Telefoon: 0548-538 666 - www.budgetselect.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17