Afbeelding
Foto: Nut en Genoegen

Nut en Genoegen speelt 'Diagnose: niet meer te redden'

Algemeen

NIJVERDAL - Toneelvereniging Nut en Genoegen speelt op 2 en 3 november in het ZINiN Theater de nieuwe klucht 'Diagnose: niet meer te redden'. Kaarten van €12,50 per stuk kunnen worden gekocht bij de Tourist Info in de bibliotheek of via www.zinin.com.

In de nieuwe komedievoorstelling van Nijverdals oudste toneelvereniging wordt u meegenomen naar het niet al te florissante N&G-streekziekenhuis dat bezoek krijgt van de gezondheidsinspectie. Hoofdzuster de Vries doet haar uiterste best om alles op rolletjes te laten lopen, maar de patiënten maken het naar niet makkelijk. Zo is er de volkse vrouw Gonda die samen met haar buurvrouw Ria graag de boel op stelten zet, maar ook patiënt Peter Otjes die behoorlijk gedomineerd wordt door zijn kordate vrouw Agnes. Binnen het ziekenhuispersoneel is er, naast broeder Sebastiaan en stagiaire Annabel, de woest aantrekkelijke dokter Henk die met zijn gulle glimlach en mooie praatjes bijna elke vrouw weet te versieren. Maar kan hij ook de gezondheidsinspectrice verleiden het ziekenhuis niet te sluiten…? Dat kunt u zien op 2 en 3 november in het ZINiN Theater! De voorstellingen zullen aanvangen om 20:15 uur.

Nut en Genoegen verwelkomt in deze voorstelling twee nieuwe spelers, namelijk Femke Beuze en Marlies Hofman. Daarnaast zal Frank Ruiter zijn debuut maken als regisseur. Samen met alle andere spelers zullen zij u een hilarische, onvergetelijke toneelavond bezorgen.

Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 42 minuten geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 3 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 4 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 16 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 18 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 20 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema gisteren
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 24 apr, 08:05