Afbeelding
Foto: stock

Inloopochtend voor minima op 16 oktober

Algemeen

NIJVERDAL - De inloopochtenden voor de Minima gaan in het najaar van 2018 nog door. Begin 2018 is onder de verantwoordelijkheid van het Netwerk Sociale Zekerheid een doorstart geweest van het Steunpunt Minima, nu genaamd "Trefpunt Minima".

In de eerste helft van 2018 zijn ook inloopochtenden gehouden. Het aantal personen dat verwelkomd kon worden door de vrijwilligers van Trefpunt Minima was wisselend. Toch is er besloten om in het najaar van 2018 weer inloopochtenden te gaan organiseren. Uiteraard wordt er gehoopt op een goede opkomst bij de inloopochtenden.

Met het houden van een inloopochtend wil het Trefpunt mensen een laagdrempelige, veilige plek bieden waar men terecht kan met verhalen, problemen, zorgen en niet te vergeten positieve ervaringen en gezelligheid. Je verhaal doen bij iemand die aan een half woord genoeg heeft en meteen snapt waar het over gaat kan een hele opluchting betekenen. En je probleem vertellen aan iemand die hetzelfde meegemaakt heeft en er misschien ook al een oplossing voor heeft gevonden, is natuurlijk helemaal fijn.

De eerstvolgende inloopochtend wordt op dinsdag 16 oktober gehouden. Onder het genot van koffie of thee is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Op dinsdag 20 november is de volgende inloopochtend. De inloopochtend wordt gehouden van 9.30 uur tot 11.30 uur in de kelder van "Het Spectrum" Hendrik Wormserstraat 1 Nijverdal (ingang aan het Hendrik Wormserplein). Voor kinderen is er ranja aanwezig, speelgoed graag zelf meenemen.
Postadres: Geertserve 5, 7447 VC Hellendoorn
E-mail: trefpuntminima@hotmail.com.
Tel. 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur).

Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 1 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 3 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 18 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 19 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00
Afbeelding
IVN Hellendoorn-Nijverdal bestaat 50 jaar: Natuurfeest bij het Buitencentrum 26 mrt, 18:00
Afbeelding
In de ZINiN Bibliotheek Nijverdal start een nieuwe leesclub 26 mrt, 10:17