Afbeelding
Foto: De Welle

Werelds tafelen dubbel zo lekker

Algemeen

NIJVERDAL - Wat is nou fijner dan samen genieten van een heerlijke maaltijd. Onlangs zijn een aantal inwoners die rond moeten komen van het minimum uit eten geweest bij het Werelds  Tafelen.

Zij konden komen eten, omdat er verschillende deelnemers van voorgaande edities €7,50 extra hebben gedoneerd voor de medemens. De avond was een groot succes en voor herhaling vatbaar.  De volgende avond Werelds Tafelen is op 18 oktober a.s. Er staat weer een heerlijk menu op het programma. Wilt u komen eten, dan graag even opgeven bij Stichting De Welle. U kunt mailen naar i.aitink@stichtingdewelle.nl of per telefoon: 0548-638810. Vermeld bij aanmelding naam, adres, telefoonnummer van de bezoeker(s). 

Dubbel zo lekker eten. Ook nu is het  mogelijk om een maaltijd te sponseren voor mensen die het wat minder breed hebben. U betaalt in plaats van € 7,50, dan € 15,-. Van het extra bedrag kan iemand anders ook een keer kennis te maken met de buitenlandse keuken.

Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 1 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 14 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 15 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 22 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 23 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39