Afbeelding
Foto: tWENTWEL

Hellendoornse pubquiz druk bezocht

Algemeen

HELLENDOORN - Ruim 200 deelnemers begonnen afgelopen vrijdagavond in De Lantaarn aan de start van een serie maandelijkse pubquizzen. In vlot tempo werden de zeer gevarieerde vragen door presentator Johan Kampman afgevuurd en dat kostte menige deelnemersgroep de nodige hoofdbrekens.

Er werd fanatiek gespeeld, want het gaat tenslotte om de grote finaleprijs, maar ook de dagprijzen mochten er zijn. Op tientallen vragen moest een antwoord worden gevonden zonder gebruik te maken van internet of andere ondersteuning. Een aantal van de muziekvragen werd live gebracht door een tweetal muzikanten die de organisatie (Tim Golstein en Niek Schotman) had ingehuurd. 'Je kon de hersenen tot in Marle horen kraken' stelde een jongeman uit die omgeving lachend. Ook gezien de reacties was het een prima verzorgde Quatsch pubquiz, in een lekker ontspannen sfeertje met vooral veel Helderse gezelligheid.

Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 48 minuten geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 2 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 14 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 17 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 18 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 21 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 21 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 23 uur geleden