Afbeelding
Foto: HvN

Levendige kerstwandeling

Algemeen

NIJVERDAL - Zondagavond 23 december 2018, van 17:00 uur tot 18:45 uur vindt de levendige kerstwandeling weer plaats in het centrum van Nijverdal. De kerstwandeling wordt georganiseerd door de Beth-Shalom kerk uit Nijverdal en alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om mee te wandelen.

Afgelopen jaren liepen er zo'n 2000 mensen mee, en we hopen dit jaar ook dat het weer een fantastische ervaring zal zijn voor iedereen. De kerstwandeling start om 17:00 uur bij de Délifrance op het Henri Dunantplein. De route loopt door het nieuwe Nijverdalse park (over het spoordek) en langs het 'Rooie Dorp'. Meer dan 2.000 waxinelichtjes zullen je langs de sfeervolle route leiden. Tijdens de kerstwandeling kom je langs zingende engelen, levende dieren en een echte kerstkribbe met baby Jezus. De route zal vlakbij het station eindigen, waar lekkere warme chocolademelk wordt geschonken. De kerstwandeling is bedoeld voor iedereen, jong en oud.

De kerstwandeling wordt georganiseerd door de Beth-Shalom kerk in Nijverdal en ook de Raad van Kerken is betrokken bij dit evenement. Tijdens de kerstdagen is iedereen dan ook van harte welkom om een kerstdienst bij te wonen in één van de kerken in de gemeente Hellendoorn. Meer info hierover staat op www.kerstinnijverdal.nl
Op Facebook 'Levendige Kerstwandeling' kan je volgen als je het leuk vindt om op de hoogte te worden gehouden.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 36 minuten geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 2 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 4 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 6 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 7 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 8 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 10 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45