Afbeelding
Foto: Kerstmarkt Hellendoorn

Kerstmarkt in Hellendoorn

Algemeen

HELLENDOORN - Op zaterdag 15 december vindt voor de 6e keer de Hellendoornse kerstmarkt plaats. Dit gezellige evenement kenmerkt zich door sfeervolle kerstkramen met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Leuk om alvast wat kerstcadeautjes in te kopen.

Laat een glaasje glühwein of chocolademelk u verwarmen en geniet ondertussen van een levende kerststal, mooie koren en de oude ambachten. Net als voorgaande jaren zal de kerstmarkt plaatsvinden in en rondom Restaurant en Zalencentrum In de Tonne Hellendoorn. Vanaf 15:00 uur tot 19:00 uur bent u van harte welkom.
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom Kerstmarkt Hellendoorn? Like KerstmarktHellendoorn op Facebook en blijf op de hoogste van de nieuwsupdates en leuke winacties. Het wordt weer een geweldige kerstmarkt dit jaar en een groot aantal leuke kramen hebben zich inmiddels aangemeld! Wilt u ook standhouder worden op onze kerstmarkt? Stuur dan een mailtje naar
dinievoortman@hotmail.com.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11