Afbeelding
Foto: ANNAUF

ZorgSaam BocoTrail perfect verlopen

Algemeen

NIJVERDAL - Afgelopen zondagmorgen was het al vanaf een uur of negen, een gezellige drukte bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer. Nee, niet dat er al zoveel bezoekers voor het centrum zelf klaar stonden, het waren tientallen sportievelingen, vooral uit de omgeving, die afgekomen waren op de BocoTrail.

Om 10 uur precies vertrokken 120 dames en heren voor de 15 km. lange trailroute. Een route over onverharde, slingerende paden die vanaf het Buitencentrum werden gevolgd, over de Noetselerberg, richting Hexelerbos en langs de heidevelden weer terug naar het Buitencentrum. Halverwege bij de Duitse Bocht werden de deelnemers getrakteerd op koek, bananen, sinaasappels, sportdrank en warme thee. Daar werd gretig gebruik van gemaakt, net als van de warme bouillon die achter de finish voor de deelnemers klaar stond. Onderweg werden de deelnemers op de foto vastgelegd en daarop was duidelijk te zien dat het plezier en een vrolijke sfeer voorop stonden.
Géén eerste, tweede of derde prijzen, géén eindtijden en uitslagen maar wel een heerlijke, sportieve morgen waar de deelnemers stuk voor stuk van hebben genoten. Dat was ook precies de bedoeling van de BocoTrail; het plezier van hardlopen over onverharde paden door de natuur èn… een prima opbrengst van ca. € 500,- voor de Stichting Beat Batten. De trail stond deze keer namelijk in het teken van dat goede doel. Volgend jaar zal deze trail opnieuw op de agenda staan. Het Buitencentrum is al voor zondag 24 november besproken!

Foto's: ANNAUF.

Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 22 minuten geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 3 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 3 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 16 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 18 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 20 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 23 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 24 apr, 08:05