Problemen met je baas? Zoek hulp tijdens het juridisch inloopspreekuur
Problemen met je baas? Zoek hulp tijdens het juridisch inloopspreekuur Foto: De Bibliotheek

Voorlopig laatste Inloopspreekuur

Algemeen

NIJVERDAL - Op donderdag 20 december wordt voorlopig het laatste BreinReis inloopspreekuur Arbeidsrecht in de Nijverdalse ZINiN Bibliotheek gehouden.

Winanda ter Avest stopt met het geven van informatie over allerlei problemen die u op de arbeidsvloer kunt tegenkomen. Er wordt naar vervanging gezocht, om u in de toekomst weer te kunnen helpen bij arbeidsconflicten.

Vrijblijvend binnenlopen
Als u vragen heeft over arbeidscontracten, reorganisaties, concurrentiebeding, ontslag of andere conflicten heeft op uw werk, dan kunt op donderdag 20 december nog met uw vragen bij Winanda ter Avest terecht tijdens het BreinReis Inloopspreekuur Arbeidsrecht. Zij geeft gratis advies aan particulieren en ondernemers, u kunt daarvoor vrijblijvend binnenlopen. Mochten er vervolgstappen nodig zijn, dan is er ook advies over de financiële gevolgen. Aanmelden is niet nodig. Donderdag 20 december is voorlopig de laatste mogelijkheid dat u terecht kunt op dit spreekuur.

Informatie
De datum donderdag is 20 december van 14.00 uur tot 16.00 uur bij ZINiN Bibliotheek Nijverdal en de toegang is geheel gratis.

 

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 16 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17