Afbeelding
Foto: SNO

Excelsior'31 winnaar van de SNO enquête 2017/2018

Algemeen

NIJVERDAL - Excelsior'31 is de winnaar geworden van de SNO enquête 2017/2018. Deze enquête is geïnitieerd door de Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken.

Er wordt door scheidsrechters van zowel senioren- als jeugdwedstrijden, die lid zijn van de scheidsrechtersvereniging, naar diverse onderdelen gekeken. Denk hierbij aan het ontvangst van de scheidsrechter, de accommodatie, begeleiding voor/tijdens/na de wedstrijd en hoe er na afloop in de bestuurskamer wel of niet werd gereageerd op beslissingen.

Van de 42 verenigingen die meedingen (clubs uit de omgeving Holten, Nijverdal en Hardenberg) kwam Excelsior'31 als winnaar uit de bus. André Meulenkamp (secretaris / tweede voorzitter van de SNO): "Vaak zie je bij clubs dat het bij het eerste en tweede elftal van de senioren wel goed geregeld is, maar dat de elftallen daaronder niet voldoende aandacht krijgen. Met name bij de jeugd van Excelsior'31 is het enorm goed geregeld voor wat betreft de scheidsrechters. Excelsior'31 is een voorbeeld voor de regio."

Zaterdagmiddag op de nieuwjaarsreceptie van Excelsior'31 werd door André Meulenkamp en Maikel van Munster van de SNO een oorkonde uitgereikt. Deze werd namens Excelsior'31 in ontvangst genomen door Jan Beltman, scheidsrechterbegeleider bij wedstrijden van het eerste elftal van Excelsior'31. Naast de oorkonde krijgt Excelsior'31 een spelregelavond aangeboden voor de jeugd, georganiseerd door de Technische Commissie van de SNO. 

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 1 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 3 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 5 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 8 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 8 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 10 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 12 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45