Afbeelding

Stem nu op jouw sporters van het jaar

Algemeen

NIJVERDAL - Wie is de beste sportman, sportvrouw, sportploeg en het beste sporttalent van de gemeente Hellendoorn? Het publiek mag ook dit jaar meestemmen. Het Online Stemformulier is nu geopend. Stemmen op jouw favoriete sporter kan via: https://www.sportverkiezinghellendoorn.nl/stemmen.

Het Sportverkiezingsgala 2018 vindt plaats in het Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers in Hellendoorn. Op zaterdag 2 februari 2019. Alle aanmeldingen voor de categorieën: Sportploeg – Sportman – Sportvrouw – Sporttalent – Sportvrijwilliger en Andere Sporten zijn inmiddels binnen. Binnenkort komt de jury bij elkaar om de winnaars te selecteren.

Eind januari worden de genomineerden bekendgemaakt. Sinds enkele jaren is het mogelijk dat de inwoners van de gemeente ook een stem krijgen binnen de Sportverkiezing. Ruim 4000 mensen brachten vorig jaar een stem uit op hun favoriete sporter. Alle aanmeldingen van het afgelopen sportjaar zijn opgenomen in een Online Stemformulier. Per categorie kan men één stem uitbrengen. Deze stemmen tellen uiteindelijk ook mee bij de selectie van de winnaars.
Het stemformulier is mede mogelijk gemaakt door Smaakreclame.nl. Stemmen kan via: www.sportverkiezinghellendoorn.nl/stemmen. Stemmen kan tot en met 12 januari.

.

Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 1 uur geleden
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 3 uur geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 5 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 18 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 19 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' gisteren
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54