Afbeelding
Foto: Gemeente hellendoorn

Kennismaken met Sport

Algemeen

Voor de 32e keer organiseert de Coördinatiecommissie Scholierensport in de gemeente Hellendoorn, in samenwerking met een groot aantal sportverenigingen en sportaanbieders cursussen 'Kennismaken met sporten'. Dit jaar kun je een keuze maken uit bijna 100 cursussen bij een kleine 40 verschillende takken van sport.

Kennismaken met sporten, meld jij je ook (weer) aan? De cursussen starten vanaf februari. Bovendien worden er prijzen weggegeven voor de 500e, 750e en 1000e aanmelding. Kijk op: www.kennismakenmetsporten.nl. Je mag inschrijven voor meerdere cursussen. Let er wel op dat deze cursussen niet op dezelfde dag georganiseerd worden. Het is niet de bedoeling dat je inschrijft voor een tak van sport waar je vorig jaar ook al aan hebt deelgenomen. Elke cursus betreft een kennismaking met een tak van sport, waarbij de eerste beginselen van die sport worden beoefend. Het zijn korte, goedkope cursussen van minimaal 4 lessen waar verder geen verplichtingen aan verbonden zijn zoals: lidmaatschap, aanschaf kleding of sportmateriaal.
De cursussen worden georganiseerd in de periode van oktober t/m december 2018 en vanaf januari t/m juni 2019. Als je aan een cursus wilt deelnemen, dan kun je dat kenbaar maken door het inschrijfformulier van de betreffende cursus in te vullen en op verzenden te klikken. Als je aan meerdere cursussen wilt deelnemen, dan moet je voor elke cursus een apart inschrijfformulier invullen.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 5 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 6 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 12 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 14 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 16 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25