Afbeelding

Cultuurproeverij

Algemeen

NIJVERDAL - Dinsdag 19 februari zijn alle creatievelingen welkom op Cultuurproeverij. Het wordt een middag vol plezier in ZINiN Bibliotheek

Heb jij altijd al op een andere manier cultuur willen proeven? Kom dan langs om een hele middag mee te doen aan allerlei leuke, creatieve workshops. De middag is verdeeld in twee rondes, die allebei worden afgesloten met een presentatie voor ouders en andere belangstellenden. De eerste ronde start om 13.30 uur en de tweede ronde duurt van 14.45 tot 15.15 uur.

Kennis maken
ZINiN biedt sinds enkele jaren deze middag in de voorjaarsvakantie aan voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, waarbij ze mee kunnen doen aan een scala aan workshops. Hierbij kan je muziek maken, dansen, kunstwerken maken van plastic of een prachtige schaal maken van scherven. Hip en stoer is de workshop 'Dance, dance, dance' en tijdens het leren spelen op de mini-djembé leer je het verschil tussen sterk, zacht, maat, ritme en beweging. Liever bezig met mode? Dan is er de workshop 'Fashion', waarbij je eigen kleding kunt pimpen en eigen modeaccessoires kunt maken.

Opgeven
Opgeven voor de workshops is verplicht en kan via www.zinin.com/voorstelling/cultuurproeverij/. Daarbij kun je ervoor kiezen om aan één of twee rondes mee te doen. De eerste ronde start om 13.30 uur, de tweede ronde begint om 14.45 uur. Na iedere ronde is er een presentatie voor ouders en andere belangstellenden. Voor meer informatie bel naar 0548 – 613342.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 39 minuten geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 2 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 4 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 6 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 7 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 8 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 10 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45