Afbeelding
Foto: Stock

Vind de weg op de digitale snelweg

Algemeen

NIJVERDAL - Vindt u het nog steeds lastig om de weg te vinden op het internet. En is het al helemaal vervelend om uw bankzaken te regelen. Loopt u altijd die leuke koopjes mis? Dan is het tijd voor de cursus Klik & Tik.

Donderdag 7 februari om 9.30 uur in de bibliotheek in Nijverdal. Met de docent gaat u samen het web op om te leren surfen, mailen, skypen en downloaden. En dat zijn nog maar een paar onderdelen van deze leuke cursus. Na zes lessen weet u ook hoe u die leuke koopjes kunt veroveren, contact kunt houden met vrienden en familie die ver weg wonen en weet u prima de weg op de sociale netwerken. De cursus bestaat dan ook uit drie onderdelen: de basis (typen, klikken en websites bekijken), het internet op (mailen, downloaden en browsers), en samen op het web (sociale netwerken, links en weblogs). De cursus wordt op zes donderdagochtenden gegeven: 7, 14, 21 en 28 februari en op 7 en 14 maart.

Online bankieren

U bent er vast van overtuigd dat u niet in een babbeltruc trapt, net zoals iedereen! Helaas wijst de praktijk anders uit. Veel mensen trappen er wel in, vaak uit goedheid en goedgelovigheid. ZINiN en de Rabobank bieden u daarom de kans om babbeltrucs te leren herkennen, maar ook rare whats-app berichtjes en vreemde telefoontjes. Volg de BreinReis workshop 'Veilig Onling Bankieren' op donderdag 7 februari in de ZINiN Bibliotheek in Hellendoorn. Aanmelden is wel nodig. Dit kan via www.zininbibliotheek.nl/agenda. Deelname is gratis.

Cursus tablet

Heeft u zin om meer te weten te komen over uw Android Tablet? Dan bent u vanaf dinsdag 5 februari van harte welkom op de Tabletcursus in de Bibliotheek in Nijverdal. U kunt hier leren hoe u maximaal gebruik kunt maken van uw Android Tablet leert u alle in's en out's over het werken met dit apparaat

Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 2 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 5 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 16 uur geleden
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26