Afbeelding

Gezellig G-Café in Eetcafé de Gezelligeit

Algemeen

HELLENDOORN - Vrijdag 15 februari gaat er weer een G-Café plaatsvinden in de Gezelligeit, waar we uiteraard weer ontzettend trots op zijn. Een leuke uitgaansgelegenheid voor mensen met een beperking.

Dit keer organiseren we een themafeestje ''Toppers in Concert''. Begeleiders en vrijwilligers zullen tijdens deze avond aanwezig zijn om ondersteuning te bieden waar nodig. We gaan er met elkaar een GRANDIOOS feestje van maken! Je kunt je opgeven via: opgave.gcafe@gmail.com of telefonisch: 06-83945265. Entree kost 10 euro per persoon. inclusief 3 drankjes en lekkere hapjes. Aanvang 20.00 uur, einde 23.00 uur. Graag tot 15 februari aan de Bibenstraat 40 in Hellendoorn. Iedereen is welkom!

G-Café
Het G-Café werd in 2017 opgezet als leuke activiteit voor en door mensen met een beperking. Inmiddels is het steeds bekender geworden. Uitgaan is lang niet altijd makkelijk voor mensen met een beperking, omdat uitgaansgelegenheid lang niet altijd toegespitst zijn op deze doelgroep. Zo is een drukke, luide en donkere disco voor bijvoorbeeld mensen met een visuele beperking of autisme verre van ideaal. Daarnaast zijn er bij het G-Café begeleiders om hen te ondersteunen.

De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 4 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 6 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 8 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 20 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 22 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord gisteren
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 18 apr, 11:46
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 18 apr, 10:12