Afbeelding
Foto: Dating Oost

Loterij van de liefde

Algemeen

NIJVERDAL - Zaterdagavond 16 februari zijn singles weer welkom in het gezellige 'BuitenGewoon Lekker' achterin het BuitenCentrum/Sterrenwacht op de Nijverdalseberg.

DatingOost organiseert met enige regelmaat uitgaansavonden in Oost-Nederland voor de iets oudere alleenstaanden van ongeveer 45-67 jaar. "Ieder singlescafé zijn er nieuwe gasten. Er komen helaas altijd nieuwe singles bij," weet matchmaker Getty Schepers. "Mensen gaan scheiden en mensen overlijden. Er is veel behoefte aan een gezellige avond met gelijkgestemden. We hebben bij 'BuitenGewoon Lekker' iedere singlescafé ruim 80 tot 110 gasten. Zaterdagavond gaan we, omdat het de week van Valentijn is, een kleine verloting houden die in het teken staat van de liefde en we gaan een kennismakingsspel doen. Op een laagdrempelige manier, hoor. We houden het luchtig. Het is géén datingavond, dat legt teveel druk."

Iedere gast wordt persoonlijk verwelkomd bij de entree. Dat stelt gerust en voelt vertrouwd. Er zal een pad van brandende kaarsjes leiden naar de ingang. "Want het is nogal donker op de parkeerplaats." Nieuwe contacten leggen en borrelen met andere alleengaanden is het doel van het singlescafé."

Restaurant BuitenGewoon Lekker staat bekend om het gebruik van producten uit eigen groentetuin die samen met mensen van Aveleijn Nijverdal onderhouden wordt. Munt voor de muntthee wordt soms ter plekke geplukt. Er wordt gebruik gemaakt van biologische, maar ook streekproducten, zoals vlees van de Roodbonte runderen van boerderij Overesch uit Raalte, antibioticavrije kip uit Albergen en friet van zelf gesneden aardappels. De koeken bij de koffie worden iedere ochtend vers gebakken. De banken rondom de haard zijn gemaakt van hout uit de omliggende bossen die één geheel vormen met de prachtige omgeving van De Sallandse Heuvelrug.

Aanmelden niet nodig

Singlescafe (±45-67jr) op zaterdagavond 16 februari 2019 in BuitenGewoon Lekker, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. Vooraf aanmelden NIET nodig. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Deur open om 20.30 uur. Voor meer info kan gebeld worden met Dating Oost 0546-492899 of via www.DatingOost.nl.

Foto: Links Getty Schepers van Dating Oost samen met Liese Immink van BuitenGewoon Lekker

Afbeelding
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 11 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 13 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 15 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 19 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 22 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 23 apr, 21:50
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16