Afbeelding
Foto: cc5

Krikken Makelaardij en Giant Store Almelo nieuwe sponsoren CC75

Algemeen

NIJVERDAL - Het nieuwe jaar is amper een maand oud en de Nijverdalse wielervereniging CC75 heeft haar eerste successen al behaald. Vol trots heeft de vereniging deze week Krikken Makelaardij en Giant Store Almelo als sponsoren gepresenteerd. Beide bedrijven zijn de komende vier jaar te bewonderen op de shirts van de wielervereniging.

Nog meer nieuwe namen op de planning
Een week nadat CC75 Avonturenpark Hellendoorn als nieuwe hoofdsponsor presenteerde, maakt de club opnieuw twee nieuwe namen op het tenue bekend. Op zeer korte termijn hoopt CC75 de namen van de overige sponsoren bekend te maken. Ook die namen zullen de komende vier jaar op het tenue te bewonderen zijn.

Krikken Makelaardij: een oude bekende
Met Krikken Makelaardij heeft CC75 een oude bekende terug als sponsor. De naam van het makelaarskantoor stond namelijk al eerder prominent op het shirt van de renners en rensters. Krikken Makelaardij is al ruim 25 jaar actief en is daarmee een bekend gezicht in de gemeente Hellendoorn en omstreken. Bianca Nijveld is blij met de samenwerking. "Krikken Makelaardij is een vertrouwd gezicht in Nijverdal, waar kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk zijn. Dat past prima bij onze wielervereniging. We zijn er hartstikke trots op dat we Krikken Makelaardij weer mogen verwelkomen als sponsor. We zullen Bert ook zeker houden aan zijn belofte om zelf ook regelmatig op de fiets te stappen."

Giant Store Almelo
Naast Krikken Makelaardij, staat ook Giant Store Almelo de komende vier jaar het tenue van CC75 staan. In de relatief jonge winkel in Almelo staan nagenoeg alle modellen van Giant en Liv (de dameslijn van Giant) tentoongesteld. Bianca Nijveld over Giant Store Almelo: "In onze missie om meer jeugd en volwassenen enthousiast te maken voor de wielersport, hebben we de samenwerking met een gerenommeerd en vooruitstrevend bedrijf hard nodig. Met Giant Store Almelo hebben we een hele goede partner gevonden. Samen met Giant Store Almelo kunnen we de wielersport weer laagdrempeliger maken. Dat is een van onze belangrijkste doelen voor de komende jaren."

Achter de schermen
De Nijverdalse wielervereniging heeft onlangs haar leden het nieuwe tenue voor de komende vier jaren gepresenteerd. Daarnaast wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe website. Achter de schermen is de vereniging druk met de organisatie van onder andere het districtskampioenschap op 10 juni aanstaande in Hellendoorn en de aankomst van de Boels Ladies Tour op 6 september. 
 

Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 49 minuten geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 1 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 1 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 2 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 5 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 6 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 6 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 7 uur geleden