Afbeelding
Foto: Huiskamer

Huiskamer van Nijverdal genomineerd voor de Overijsselse vrijwilligersprijs

Algemeen

NIJVERDAL - De Huiskamer van Nijverdal is geweldige plek in het hart van Nijverdal, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten voor aanspraak, gezelligheid of gewoon een warme kop koffie. Deze plek bestaat enkel en alleen dankzij een groep toegewijde vrijwilligers die er samen voor zorgen dat we elke dag weer gasten kunnen ontvangen. Het bestuur van De Huiskamer is dan ook ontzettend trots dat deze vrijwilligers genomineerd zijn voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs, het is mooi dat zij de erkenning krijgen voor het harde werk wat zij doen.

Voorzitter Mark Paalman: "Het blijft hartverwarmend hoe onze vrijwilligers de boel draaiende houden. Juist rond bijvoorbeeld de Kerst en Oud- en Nieuw merkte je dat mensen behoefte hebben aan gezelschap en graag in de Huiskamer een praatje komen maken. Dat is echt de meerwaarde dat er een plek is waar je heen kan voor een kopje koffie en een luisterend oor. We gaan inzetten op nog meer gezelligheid. Zo hebben we onze 5000ste bezoeker vorig jaar extra in het zonnetje gezet en willen we doorgaan met spelletjesmiddagen.
Ik moet wel zeggen dat ook wij merken dat het moeilijk is nieuwe om vrijwilligers te krijgen dus als er nog mensen zijn die een paar uur per week gastvrouw of gastheer willen worden dan zijn ze van harte welkom."

U kan tot en met morgen (7 februari) nog op de Huiskamer stemmen via deze link -> http://www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl/stemmen/organisaties/2018/hellendoorn/de-huiskamer/


De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10:00 tot 12:00 in de ochtend en de gehele week van 14:00 tot 17:00 in de middag. 
Tijdens deze uren zijn we bereikbaar op 0619686280 of u kan mailen met onze coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl
 

Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 1 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 4 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 7 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 7 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 20 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 22 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk gisteren
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 24 apr, 11:51