Afbeelding
Foto: Linda Espeldoorn

Lange rijen bij New York Pizza

Algemeen

NIJVERDAL - Vandaag (vrijdag) opende New York Pizza een spiksplinternieuwe vestiging aan de Grotestraat 264 in Nijverdal. Om dat te vieren, werden vanuit een speciale foodtruck 1.000 pizza's gratis uitgedeeld (1 per persoon).

"Je kon kiezen uit Margherita, Hawaii en Pepperoni", zegt franchiseondernemer Faissal El Kaddouri. Hij heeft er zin in om aan deze mooie uitdaging te beginnen. "De pizzawereld is leuk en dynamisch. New York Pizza heeft oog voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid, verse producten en uiteraard smaak. Dat zullen onze klanten merken en vooral proeven. Onze medewerkers staan dag in dag klaar uit voor alle pizza-lovers in Nijverdal."

200ste
De vestiging in Nijverdal is de 200ste vestiging van New York Pizza in Nederland. "Een mijlpaal om trots op te zijn", aldus New York Pizza-directeur Philippe Vorst. "Bovendien bestaan we 25 jaar. Dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vieren we de opening groots in Nijverdal door op pizza te trakteren. En landelijk trakteren we van 8 tot en met 10 februari met 20% korting op online bestellingen."

Meer dan alleen pizza
New York Pizza biedt meer dan alleen pizza. Ook in Nijverdal. "Klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer salades, hamburgers, Buffalo Wings, pasta's en desserts. En vegan pizza's. Al onze pizza's zijn 100% natuurlijk en zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Pizza's kunnen afgehaald worden, maar nog makkelijker is natuurlijk om om ze te laten bezorgen", zegt El Kaddouri. De nieuwe New York Pizza-vestiging bevindt zich aan de Grotestraat 264 en is dagelijks geopend van 16:00 tot 22:00 uur.

King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 2 minuten geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 1 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 3 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 19 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 19 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00
Afbeelding
IVN Hellendoorn-Nijverdal bestaat 50 jaar: Natuurfeest bij het Buitencentrum 26 mrt, 18:00