Afbeelding
Foto: Linda Espeldoorn

Van Goor zelfmaakmode terug op de zaterdagmarkt

Algemeen

NIJVERDAL -"Voor een gat in de broek hebben we reparatiedoek en voor een mooie reparatie hebben wij een passende applicatie." Van Goor zelfmaakmode is terug op Nijverdalse zaterdagmarkt.

Met de markt heeft Jennette van Goor afgesproken regelmatig haar fourniturenkraam uit te stallen tegenover de kraam van Christian Arends. Dat is goed nieuws, want de afgelopen maanden moesten mensen uit Nijverdal verder fietsen en rijden voor knopen, kant en band. Naast gratis deskundig advies verkoopt ze ook nog: ritsen, garen, manchetten/boordstof, zakdoeken en bretels. "De bretels van het merk Pierre Mouton komen uit eigen fabriek", vertelt Jennette. Meer informatie over hierover is te vinden op www.mijnbretel.nl.

"Ik heb ze, iedere keer dat ik op de Nijverdalse markt sta, ook bij mij." Het bedrijf van Van Goor zelfmaakmode bestond vorig jaar maar liefst 80 jaar. Jenette is geboren in de gemeente Hellendoorn. Haar ouders hadden een café, cafetaria, winkel en stonden op de markt. Naast de Nijverdalse zaterdagmarkt staat zij iedere dinsdag in Doetinchem, op donderdag in Zutphen en op vrijdag in Zwolle. Tijdens dit interview komen veel vaste klanten bij de kraam. Zij zijn blij met haar terugkomst op de markt. En Jennette is natuurlijk blij met hen. Daarom mogen alle klanten vanaf morgen (zaterdag 16 februari) tot eind maart hun kassabon in een pot bij de kraam achterlaten.

Uit de bonnen trekt Jennette een aan het eind van de marktdag een winnaar en schenkt hem/haar een mooie scharenset. Van Goor vertelt dat ze nog wel een hulpje kan gebruiken. Vooral het uit- en inpakken van de fournituren is even werk. Heb je belangstelling? Loop dan even naar haar marktkraam.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 1 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 2 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 3 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 7 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 9 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 12 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 13 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen gisteren