Afbeelding
Foto: ZININ

Filmhuis ZINema vertoont 'Beautiful Boy'

Algemeen

Een film over de gevolgen van een drugsverslaving
'Beautiful Boy' is een filmhuisfilm, die gebaseerd is op twee boeken: de memoires van journalist David Sheff en die van zijn aan drugs verslaafde zoon Nic. Een bekend verhaal over drugsverslaving en de wederzijdse liefde tussen ouder en kind. Dit waargebeurde verhaal is te zien op dinsdag 19 februari  bij ZINema Filmhuis om 20.00 uur.

Een waargebeurd verhaal over drugsverslaving
'Beautiful Boy' vertelt het bekende verhaal over een drugsverslaafde tiener en de rol van, in dit geval de vader. Zeker voor mensen die de boeken 'Christiane F.' en 'De Moeder van David S.' hebben gelezen, zullen het verhaal herkennen. De verslaafde Nic wil scoren en gebruiken, zijn vader wil hem beschermen door hem vast te houden. Maar dit maakt het probleem alleen maar groter en dus moet hij zijn zoon loslaten, in de hoop dat zijn zoon zich aan zijn verslaving zal ontworstelen. 'Beautiful Boy' vertelt dan ook het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.


Kaarten reserveren
Kaarten voor 'Beautiful Boy' zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 2 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 4 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 6 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 8 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 8 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 10 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 12 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45