Afbeelding
Foto: AVDM 2012

SGP start campagne in Oost-Overijssel vrijdag 22 februari

Algemeen

HARDENBERG – De SGP-Overijssel start vrijdag 22 februari de campagne voor de provinciale statenverkiezingen en waterschappen in Zalencentrum Mulder aan de Gramsbergerweg 68 in Hardenberg.

Op de verkiezingsavond zal het woorden worden gevoerd door SGP-Tweede Kamerlid Chris Stoffer en de Overijsselse SGP-lijsttrekker Dirk van Dijk uit Genemuiden. Ook nummer 2 van de lijst, Gert Harm ten Bolscher (foto) uit Rijssen en SGP-kandidaat Gerrit Engbers uit Vriezenveen voor Waterschap Reggestromen zullen hun zegje doen.

Hardenberg
Maarten Zomer uit Vriezenveen is lid van het SGP-campagneteam. Volgens hem is het een bewuste keus om de SGP-campagne juist in Hardenberg te starten. "Er wonen in deze regio veel SGP-stemmers en die willen we graag dicht bij huis ontmoeten. Hardenberg ligt ook mooi centraal in Oost-Overijssel."

Landelijk
Kamerlid Chris Stoffer is de link met de landelijke politiek. "Vanuit Den Haag krijgen we in Overijssel allerlei klimaatmaatregelen naar ons toe. De SGP wil ook een flinke verbetering van het wegennet. Denk aan de knelpunten rond Zwolle en de N36 waar de verkeersstroom nu ook vaak stagneert. Daar hebben we dus ook de landelijke politiek bij nodig," legt Zomer uit.

Waterschap
De kiezers stemmen straks voor de staten én voor het waterschap. "Het waterschap zorgt voor schoon drinkwater en daar hebben we allemaal belang bij." Nadat de provinciale en landelijke kopstukken hebben gesproken, is er een forumdiscussie die Maarten Zomer zelf leidt en waar iedereen vragen kan stellen. Inloop vanaf 19.30 uur. Om 20.00 start het programma. Na afloop, ergens tussen 21.30 uur en 21.45 uur is er nog gelegenheid met de kandidaten te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 31 minuten geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 4 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 6 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 9 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 10 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 22 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode gisteren
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 24 apr, 15:11