Afbeelding

Vier je vakantie bij FC Twente!

Algemeen

ENSCHEDE - In de voorjaarsvakantie organiseert de FC Twente diverse leuke activiteiten voor de jongste supporters. Heb jij nog geen plannen voor de vakantie? Geef je dan snel op.

Wil jij een kijkje achter de schermen in De Grolsch Veste? Dat kan in de voorjaarsvakantie. Jij ziet de kleedkamer en kan het gras bijna aanraken. Ben jij benieuwd? Meld je dan aan voor de inlooptour op 20 februari (13.00 uur). Ook staat er op vrijdag 22 februari weer een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven op het programma, aanvang 20.00 uur. Kaarten voor Kidsclub- en Young Reds-leden zijn beschikbaar vanaf € 7,50 en te verkrijgen via kaartverkoop.fctwente.nl en bij de receptie van De Grolsch Veste. Voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven heb je geen Clubcard nodig. De Fanstore is natuurlijk in de voorjaarsvakantie op doordeweekse dagen geopend. Kom tijdens de vakantie gezellig naar de Fanstore om bijvoorbeeld jouw FC Twente shirt te scoren of eens te kijken in het officiële FC Twente Museum. Gedurende de voorjaarsvakantie zijn er ook diverse aanbiedingen in de Fanstore te vinden. Kijk op: fctwente.nl/voorjaarsvakantie.

Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 1 uur geleden
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 3 uur geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 5 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 17 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 19 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' gisteren
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54