Afbeelding
Foto: CDA Hellendoorn

Bloemen voor vrijwilligers in de gemeente

Algemeen

NIJVERDAL - Al jaren gaat het CDA op Valentijnsdag met enkele boeketjes op pad om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dit keer zijn het Jeroen Piksen, kandidaat voor de Provinciale Staten en Joke van Nijen, kandidaat voor waterschap Vechtstromen, die de bloemen uitreiken.

Het CDA wil hiermee alle mensen bedanken die zich op vrijwillige basis verdienstelijk maken voor de samenleving, meestal onzichtbaar. De mensen die verblijd werden met een bloemetje waren:

-Willem Beukinga, dankzij hem ziet de Voedselbank Hellendoorn er al vanaf het begin elke dag weer spic en span uit.
-André Schaap is vele jaren voorzitter geweest van CC'75 en is nog steeds de drijvende kracht bij het organiseren van wedstrijden, ook bij de Stichting Sportevenementen Hellendoorn-Nijverdal. Daarnaast gaat André wekelijks met een groep mensen het bos in om onderhoudswerk te doen.
-Betty Pennings, vrijwilligster van het eerste uur bij HOi TV. Ze is onder andere programmamaakster, maar verzorgt ook de make up bij presentatoren en gasten.
-Jan Olthof, lid van de Motorclub Hellendoorn-Nijverdal gaat vrijwel iedere zondagmorgen het bos in om illegale crossers op hun verantwoordelijkheid te wijzen en aan te moedigen gebruik te maken van de reguliere crossbaan.
-Adri Heerdink-van Buren doet veel vrijwilligerswerk in Hellendoorn, onder andere als dirigente van de cantorij van 'n Oalen en is medewerkster bij museumboerderij Erve Hofman.
-Tot slot kreeg Tineke Hegeman een bloemetje. Zij is vanaf de oprichting nauw betrokken bij het Hospice Noetsele waar zij veel vrijwilligerswerk verricht. Allen waren zeer verrast met deze Valentijnsgeste.

Op de foto: Wim Beukinga met Jeroen Piksen en Joke van Nijen

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 7 minuten geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 2 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 4 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 16 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 18 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 20 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 22 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 22 uur geleden