Afbeelding

Nieuw gezicht voor Woody Garden!

Algemeen

ALMELO – Woody Garden aan de Jollesweg nr. 1 in Almelo: geen nieuwe naam, wel een nieuw gezicht!

Al ruim 12 jaar actief in Vriezenveen en Almelo en omgeving. Woody Garden heeft een nieuw bedrijfspand gerealiseerd op een toplocatie, met een showtuin die zichtbaar is vanaf de singel. Met aan de achterzijde van het gebouw een grotere werkplaats. Meer parkeerplaatsen en meer inspiratie!

Assortiment
Woody Garden staat voor duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. Expert in aankleding van tuinen met schuttingen, veranda's, overkappingen, carports, blokhutten, houten terrqassen, houten tuinmeubelen en sierbestratingen. Kant en klaar geleverd en gemonteerd, of in Doe-Het-Zelf pakketten. Ook voor los constructiehout en andere tuinmaterialen kunt u bij Woody Garden terecht. Mail even van te voren wat u nodig heeft, en zij leggen het voor u klaar.

Trends
Bij Woody Garden spelen ze natuurlijk ook in op de laatste trends. Zo is ontspanning, gezelligheid én comfort in de tuin een mooie trend. De tuin is een mooie uitbreiding van je huis, waarvoor Woody Garden onder meer veranda's en overkappingen heeft in vele maten en soorten. Aluminium met gelaagd glas, of met polycarbonaat dakplaten, glazen schuifwanden, Douglas hout met diverse daktypes… eigenlijk kan bijna alles. Maatwerk is het specialisme van Woody Garden!

Trots
Eigenaar Sedat Antakyali en de medewerkers zijn blij met de nieuwe locatie. "Het is nog niet allemaal af, maar we werken er hard aan", zegt Sedat, "de klanten gaan natuurlijk vóór. De laatste tijd zien we steeds vaker, dat we al in de bouwfase van nieuwbouwprojecten betrokken raken bij de inrichting van de tuinen. En dat is leuk, want dan kun je mensen inspireren hoe hun nieuwe tuin eruit zou kunnen komen te zien! Of het nu gaat om stalen verzinkte en gecoate tuinhekken of over degelijke hout/beton systeem schuttingen. We maken er dan samen iets moois van!"

Kom langs
Woody Garden, Jollesweg 1, 7602 CZ Almelo, telefoon: 0546 43 28 93 Website: www.woodygarden.nl e-mail: info@woodygarden.nl

Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 34 minuten geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 12 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 14 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 17 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 20 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 gisteren
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 23 apr, 21:50
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17