September Nijverdal
September Nijverdal Foto: Leonie Smit

Klussen bij September Nijverdal tijdens NLdoet

Algemeen

NIJVERDAL - Tijdens NLdoet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 kunt u volop aan de slag voor allerlei grote en kleine klussen in Nederland. Bij Wonen bij September kan in verschillende woonhuizen de handen uit de mouwen gestoken worden. Ook bij September Nijverdal. Zo maakt u in één dag het leven van ouderen met dementie net een beetje mooier.

De klussen en activiteiten zijn totaal verschillend van aard. Voor iedereen is er dus wat wils. Wat dacht u van koken samen met de bewoners in Nijverdal? Of verhoogde plantenbakken maken, zodat de bewoners zelf makkelijk kunnen tuinieren dit voorjaar en deze zomer.

Overzicht activiteiten

Een overzicht van de verschillende klussen van September vindt u op www.wonenbijseptember.nl/nldoet. Of u kijkt op www.nldoet.nl om een mooie activiteit te zoeken bij u in de buurt die goed bij u past.

Vrijwilliger bij September

Natuurlijk is NLdoet niet het enige weekend dat wij samenwerken met enthousiaste vrijwilligers. We hebben heel vaak leuke activiteiten, we koken elke dag met onze bewoners, gaan er graag op uit en hebben vaak grote tuinen. U kunt dus het hele jaar door de bewoners helpen met tuinieren, koken, boodschappen doen, muziek maken, dansen, bewegen, fietsen of gewoon lekker een plaatje luisteren of spelletje doen.
U bent altijd welkom. Neem voor meer informatie contact op met Heidi Cruiming, leidinggevende bij September Nijverdal via 088-1840161 of email: heidi.cruiming@
wonenbijseptember.nl.

hdrpl
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 6 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 8 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 14 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 18 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25