11-1-2018 AmsterdamPortret van de Nederlandse singer-songwriter Tim Knol.Copyright Paul Bergen
11-1-2018 AmsterdamPortret van de Nederlandse singer-songwriter Tim Knol.Copyright Paul Bergen Foto: Paul Bergen

Tim Knol naar het ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - Eerder op Pinkpop en Lowlands en nu ook in ZINiN Theater: Tim Knol

Lovende kritieken wat resulteerde in onder andere optredens op Pinkpop en Lowlands. De single 'Sam' werd een hit en zo maakte Nederland kennis met Tim Knol. De getalenteerde singer-songwriter heeft begin 2018 zijn vierde album 'Cut the Wire' uitbracht, is inmiddels alweer bezig met een nieuw album en duikt daarnaast met een nieuwe voorstelling de Nederlandse theaters in. Op zaterdagavond 23 maart staat Tim Knol in het ZINiN Theater met zijn voorstelling 'Lost & Found'.
 
Grote naam in de Nederlandse popmuziek
Tim Knol groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek, maar hij erkent zelf ook de mindere kanten van de muziekwereld. Zijn album 'Cut the wire' staat voor zijn nieuwe onafhankelijkheid en is gevuld met dertien songs met ieder een eigen vorm en ontstaansgeschiedenis. Met enkel drie microfoons en een paar gitaren laat hij het publiek tijdens zijn voorstelling die gevuld is met een aantal mooie covers, nieuwe materiaal en enkele nummers van zijn album 'Cut the Wire' genieten van eerlijke muziek. Hij weet, hoe groot het publiek ook is, altijd een intieme sfeer te creëren en het publiek te raken. Tim laat niet alleen zijn talent zien, ook krijgt het publiek te zien hoe hij als persoon in elkaar zit. Tussen de nummers door vertelt hij ankedotes en verhalen over 'Knol's life on the road'. Iets waar Tim nog jaren mee voort wil gaan, want verhalen zijn er immers altijd. 

Nummers van U2, AC/DC, Eric Clapton en Michael Jackson 
Het publiek wordt tijdens de voorstelling verrast met een bijzondere support-act. Tim neemt fingerstyle-gitarist Mart Hillen mee naar het ZINiN Theater! Mart Hillen is te horen op 3FM, speelt op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van de Edwin Evers Band. Hij is basgitarist, gitarist en drummer inéén en krijgt hier lovende reacties op! Met gevarieerde nummers van onder meer U2, AC/DC en Eric Clapton laat hij het publiek zijn passie en liefde voor het vak ervaren. 

Kaarten reserveren
Reserveer uw kaarten voor Tim Knol via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.
 

Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 14 minuten geleden
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 2 uur geleden
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 4 uur geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 6 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 18 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 20 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 19 apr, 11:56
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07