Afbeelding
Foto: Staatsbosbeheer

Ontdek de Sallandse Heuvelrug: 65+ wandeling

Algemeen

Maak een wandeling langs heuvelachtige heidevelden en verlaten paden. Geniet in een rustig tempo van de prachtige glooiende heidevelden en de vergezichten. Laat u verrassen door de bergen vol natuur 

Ga donderdag 11 april 's middags om 14.00 uur mee met een gids van Staatsbosbeheer en ontdek in een rustig tempo de Sallandse Heuvelrug.

De start is bij het BuitenCentrum, Grotestraat 281, 7441 GS te Nijverdal. Vandaar gaat u met de auto naar het uitzichtpunt Noetselerberg. Een vergunning om hier te parkeren wordt verzorgd.
Bij het uitzichtpunt start de wandeling. De gids vertelt u graag over het uitgestrekte gebied, de cultuurhistorie en over de planten en dieren van het gebied. 
U heeft een uitgebreid zicht over de weidse heidevelden en bosranden en natuurlijk gelegenheid om foto's te maken en vragen te stellen. Onderweg is er een pauze en krijgt u koffie of thee met iets lekkers aangeboden. Dit is bij de prijs inbegrepen. 
U kunt zich aanmelden via de website van het BuitenCentrum. https://winkel.staatsbosbeheer.nl/catalog/product/view/id/1607/s/ontdek-de-sallandse-heuvelrug-65-wandeling/

Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 1 uur geleden
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 3 uur geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 5 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 18 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 19 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' gisteren
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54