Afbeelding
Foto: SVVN

Ruim 30.000 euro om Roy te helpen lopen...

Algemeen

NIJVERDAL - De grote inzamelingsactie tijden de derby SVVN-DES voor Roy Scholten, bracht maar liefst 3500 euro op. Dit echt heel mooie bedrag werd bijeengebracht met diverse acties tijdens en na de wedstrijd. Zowel het in grote getale aanwezige publiek (ruim 1000) als ook de selecties van beide elftallen gaven ruimhartig.

Op de foto zien we stralende Roy Scholten die het bedrag in ontvangst neemt van Harry Imhof en Johan Hallink. Namens Roy Scholten en de initiatiefnemers voor deze inzamelingsactie: iedereen heel hartelijk dank!

De totale stand van het middels crowdfunding bijeengebrachte bedrag bedraagt momenteel bijna €30.000. Daarmee is Roy een flink eind op weg geraakt, maar er moet ook nog een flink bedrag bij komen voor de benodigde €80.000 bereikt is. Wie daarom ook denkt "ik laat Roy niet zitten" maar nog niet heeft gedoneerd, kan Roy alsnog helpen via onderstaande – veilige – betaalwijze:

Check de link van crowdfunding organisatie Dream or Donate en volg de aanwijzingen: https://nl.dreamordonate.com/dromen/operatie-zwitserland-lion-procedure.

Roy heeft in december 2016 een ongeval op zijn werk gehad. Hij viel van ruim 6 meter hoog naar beneden en hield daar een incomplete dwarslesie T12 aan over. Het leven stond in 1 keer op de kop. Via Crowdfunding hoopt Scholten genoeg geld op te halen voor een operatie in het international medical center AG in Zurich.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 9 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 10 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 16 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 18 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 20 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25