Afbeelding
Foto: logo 't Lochter

Burendag op bedrijvenpark ’t Lochter over georganiseerde criminaliteit

Algemeen

NIJVERDAL- Parkmanagement 't Lochter organiseert op 16 april een burendag met als thema 'Georganiseerde criminaliteit dichtbij'.

Criminelen zien het bedrijvenpark steeds vaker als een ideale omgeving voor zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. De veilige anonimiteit van bedrijven is voor hen een dekmantel, waarvan iedereen zo maar het slachtoffer kan worden. De georganiseerde misdaad is dichterbij dan op het eerste oog lijkt.

Deze burendag is er vooral om bedrijven op bedrijvenpark 't Lochter bewust te maken van de signalen die richting ondermijning wijzen, o.a. ondernemingen zonder klanten, panden die overdag nooit open zijn, etc.

Tijdens de bijeenkomst gaan we verder in op dit thema. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk maken we het 'onzichtbare zichtbaar' onder het mom van: Je gaat het pas zien als je het door hebt. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Hellendoorn, Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

De bijeenkomst vindt plaats op 16 april vanaf 17:00-20:00 uur bij Nemaco, Van den Bergsweg 17 in Nijverdal. Ondernemers gevestigd op 't Lochter zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich tot en met 13 april aanmelden via secretariaat@hetlochter.nl.

De Vereniging Parkmanagement 't Lochter is belangenbehartiger van bedrijven op bedrijvenpark 't Lochter in Nijverdal. Door de krachten te bundelen zorgen de gezamenlijke bedrijven voor een leefbaar bedrijvenpark.

Dat kan gaan over uitstraling en veiligheid maar ook over kostenefficiency en samenwerking.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05