Afbeelding
Foto: Wim Beunk

Jan Mensink in Top Sport Commissie ZPC Het Ravijn

Algemeen

Afgelopen woensdag 3 april 2019 heeft het bestuur van ZPC Het Ravijn de nieuwe Top Sport Commissie benoemd. Deze commissie ziet toe op de uitvoering van het Meerjarenplan Topsport Waterpolo van Het Ravijn.
Voorzitter van de nieuwe commissie is Hilda Wouters, die het afgelopen jaar al in de Top Sport Commissie meedraaide en de portefeuille 'internationale contacten' beheerde. De andere leden zijn Yvonne Meijer (jeugdbeleid), Wicher Smit (externe contacten / organisatie Waterpoloschool) en Jan Mensink (Technisch Coördinator voor alle A – lijn selecties).

Jan Mensink is de opvallendste naam in de nieuwe topsportcommissie. Met zijn verleden als speler en coach bij Het Ravijn, bondscoach van het Nederlands team en succesvolle coach van de heren van BZC Borculo is hij een bekende in de Nederlandse waterpolo wereld. In de rol van technisch coördinator van Het Ravijn zal de huidige coach van de damesselectie zich bezighouden met het begeleiden en stimuleren van de doorlopende ontwikkeling en groei van alle selectieteams. Ook verzorgt hij de waterpolo technische ondersteuning aan de trainers / coaches. Daarnaast zal hij een actieve rol gaan vervullen bij het vormgeven van een Waterpoloschool in Nijverdal, waarin de succesvolle jeugdopleiding voor de leeftijden 11 t/m 17 jaar van de vereniging zal worden ondergebracht.
Het Bestuur is bijzonder verheugd met de samenstelling van de nieuwe Top Sport Commissie en heeft het vertrouwen dat daarmee het Topsport Beleid van de vereniging voor de komende jaren in goede handen is.

Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 3 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 5 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 5 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 7 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 9 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 27 mrt, 17:29
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39